Nye indlæg

 

Brækket ryg

08-02-2021

Efter mange md. med dårlig ryg på grund af diskusprolaps i flere led, skulle jeg for første gang til søndags træning med klubben d. 21/6-2020. Havde glæde mig til at komme ud og køre en tur sammen med nogen andre, da jeg havde ligget alt for meget hjemme i hele 2020.

Desværre styrter jeg på vej der ned og slår min ryg en del. Er glad for at det ikke gør ond nede i bunden af ryggen hvor jeg har haft så mange problemer. Tænker at det nok bare skal cykles væk, men indser hurtig at jeg ikke rigtig kan ligge noget kraft i pedalerne, uden at det gør voldsomt ondt. Så triller hjem og ligger mig.

Efter kort tid bliver jeg rigtig dårlig og ender med at blive hentet og kørt på sygehuset. Har brækket en ryghvirvel 2 steder. Ikke noget farligt da det er et stabilt brud. Og i løbet af de næste 5 uger bliver jeg også bedre og bedre.
Men så vender det desværre. Og jeg får mere og mere ondt. Ingen læger vil kigge på min ryg igen, og jeg får bare flere og flere piller for at tage de smerter som bare stille kommer i højere grad.

Slut Sep. Kommer jeg endelig ind og bliver undersøgt via min private forsikring. Og de finder en brud mere i ryggen, som desværre ikke er stabilt. Og det er grunden til at jeg kan mindre og mindre.

Det er noget som skal rettes op og denne type operation er der desværre et helt års ventetid på, og den bliver kun lavet på RH.
Så har nu gået siden starten af Dec. Og ventet på at få en melding om hvor mange hvirvler de skulle skrue sammen, mellem 8 og 12 lød det til.

Nu er det mandag d. 8 Feb og jeg kan ikke ret meget pga. ryggen.
Men i onsdags i sidste uge ringede lægen til mig og sagde han havde en anden mulighed, som lige skulle prøves inden de skruer det hele sammen. Så nu ligger jeg her og venter på en operation lige om lidt. Og håber virkelig at det kan fjerne de smerter jeg har.
 

Normalt handler alt om cykling når jeg skriver her, men min dejlige cykel er kommet langt ned i rækken, ift. Hvad der er vigtig nu. Vil selvfølgelig gerne ud og cykle igen. Men først skal jeg kunne løfte mine børn og være der for min dejlige fam. Og i den grad min kæreste Molly, som har taget et kæmpe træk det sidste halve år, med en dejlig ny lille baby som jeg desværre ikke har kunne være så meget med på.
 

Tak for alt den hjælp jeg har fået fra dejlige venner og fam. I er kommet med mad, kommet og hentet Anna til legeaftaler, kørt mig her og der, når jeg har været indlagt eller skulle til undersøgelser. Håber jeg bliver frisk nu og kan ”betale” alt det her tilbage.
 
Jakob

Kategori: 03 Diverse

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark