Nye indlæg

 

DGI cup 4 afd. Slagelse

31-08-2018
Så blev det tid til 4. afd. efter en lang og varm sommer.

Der var lavet en sjov rute, uden de store stigninger. Der var bakker i form af korte stigninger og så en masse singletrack, hvor der stadig var god mulighed for at overhale. Alt i alt en rigtig god rute.
 
Tak for lån af billede fra Henning Bostrup Skou.
 

Var heldig at vinde 3. afd. så havde et klart mål om at komme på podiet igen. Starten gik og da vi kom halvvejs rundt på første omgang, havde Philip med sit høje tempo, sørget for at vi var en 3 mands gruppe som havde fået hul. Det var sjovt at køre sammen med 2 gl. MTB venner og vi havde et godt sammenarbejde.
Jacob Nielsen og mig fik hul og vi kørte alene de sidste 2 omgange.

Der var mange rødder på sporet, og jeg nød i den grad at køre på mine nye iolite hjul med 2,35 dæk. Der er virkelig mærkbar forskel og jeg kunne kører meget hurtigere, uden der var risiko for at miste greb. Dækket er blevet 200g tungere, men jeg er klart overbevist om, at jeg vinder mere end jeg taber. Se mere her

At vinde over Jacob ville blive rigtig svært, når det var vej de sidste 500m op til mål. Havde håbet at jeg kunne komme først ind på de sidste singletrack og måske få et hul inden opløbet, det lykkes ikke og da vi kom ud på vejen kunne jeg ikke en gang holde hans hjul.
Godt kørt Jacob, og tillykke med sejren. Kom derfor ind på en sikker 2. plads med ca. 40 sek. Ned til nummer 3.
 
Billede er taget af Lars F. fra Slagelse MTB
 

Et rigtig sjovt løb, hvor vi ”hyggede” os hele vejen rundt. Der var rigtig god plads til at komme forbi og god stemning på sporet.
Tak til Slagelse for en god rute.

Glæder mig til næste afd. og så må vi se om jeg ikke kan trække det længste strå der. Jeg har før været heldig på dette spor.

Vi ses i skoven.
#mtbweensgaard

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark