Nye indlæg

 

Rundt om Næstved

20-02-2018
Nåede ikke at tilmelde mig inden, så dejligt at der var mulighed for at gøre det på dagen.

Havde ikke de store forventninger ang. min placering, har været skadet 100% hele jan. Og kun lidt træning i feb. Så har ikke mange km på kontoen i 2018. Det til tros, valgte jeg at køre den lange for at få lidt gode trænings km i benene. Sidste gang jeg var med til dette løb, blev der lagt ud i voldsomt tempo, og hvis det var sådan igen i år, havde jeg ingen planer om at forsøge at hænge på.
 

Starten går og der er på ingen måde fart på, så jeg kommer med i en 5-6 mandsgruppe i front. Føler mig meget godt kørende og har en god fornemmelse af at jeg kan være med hele vejen til mål. Omkring 35 km går vi ind på et græs stykke som er rigtig tungt at køre på. Ligger nr. 2 og tænker at jeg lige må bide smerten i mig og hænge på. Det var nok lidt dumt, for det var rigtig langt. Da jeg kommer ud på fast underlag igen har jeg kramper og er helt færdig. Kommer til at kører med en RMK’er, og gør det klart at jeg er en dårlig makker, jeg gør et par håbeløse forsøg på at tage føringer, men der er udsolgt. Selv i modvind har jeg svært ved at ligge på hjul.

Må også en tur ned at ligge, og selvom det er med lav fart og jeg kommer hurtig op igen, tænker jeg at nu er det sket, kan umuligt lukke noget hul i min tilstand. Som RMK-manden sagde, ”nogen holder hånden over dig” for da jeg styrter, taber han kæden. Så jeg er heldig at blive trukket 5 km mere, inden jeg må give slip og køre alene hjem.
 
Front gruppen på en af de lange bakker i fruens lige efter start.

Så efter en hård afslutning og jeg i den grad fik lov til at mærke min manglende form, kom jeg ind på en 6. plads. Uden den stærke RMK’er ville det være gået helt galt. Mange tak for hjælpen Lars Lakner.

Ruteopmærkningen har de sidste mange år, været en omdiskuteret ting og desværre har der været en del som har kørt forkert. Incl. mig selv, år tilbage. Så muligheden for at man kunne hente kort ned til sin GPS i år var klart en god ting. At der så er nogen som går og har det sjovt med at vende pile skilte om, så de viser i modsatte retning er jo ikke noget klubben er herre over. Men det havde i løst ved kun at male dem på den ene side, så de pile der var grå, vidste man var drejet og så var det bare at kører modsat. Så der kommer bestemt ingen klager fra min side af, ang. opmærkningen. Det var der styr på i år. Og så kunne jeg godt li' at vi starter i fruens, så man slipper for alle de bakker lige inden mål.

Forplejningen før og efter løbet er i top, Ikke så tit man kommer til løb hvor der er smurte rundstykker inden start. Jeg havde endda mulighed for at tage en øl, hvis jeg nu følte presset over egen præstation er for stort inden start.

Alt i alt et løb hvor der var godt styr på det hele. Tak for en god dag.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark