Nye indlæg

 

3. Afd Black Ninja - Sorø

12-01-2018
Så blev det tid til at kigge forbi Sorø til 3 afd. Af Black ninja MTB cup. Det var den Hvide pil som lage spor til, så god grund til at glæde sig.

Det er en våd årstid, og svært at finde gode spor pt. men denne gang blev vi redet af hr. frost, som havde været så venlig at levere ca. -6° inden start. Så sporet var hård og hurtigt. At Sorø MTB så havde fjernet alle blade, gjorde bare at sporet havde endnu bedre mulighed for at fryse sig godt og hårdt. Så der var dømt fuld fart lige fra start.

Som mange andre har jeg hygget med fam. og ikke trænet så meget her i den mørke tid, så vidste godt at der ikke var podie plads på dagens menu. Men jeg skulle helt sikkert ud og have det sjovt, selvom jeg har et par trykkede ribben fra min nytårsfest...

Starten går og jeg kommer slet ikke med, tager et par forkerte valg og ligger helt ned omkring nr. 15 da vi går ind i skoven første gang. Ikke okay, men på den anden side går det mig heller ikke så meget på, da jeg bare er ude og have det sjovt. Og det at give fuld gas, kilder lidt i de små ribben.
 

Det var virkeligt rart at slippe for mudder, og der var rigtig godt fart i cyklen på den frosene jord. Mange tekniske stykker hvor man kunne hente fart, hvis man brugte sin teknik rigtig. Efter et par omgange kom der ”sort is” og det blev med stor risiko at køre stærkt i div. sving. Jeg blev selv opmærksom på isen, på vej ned af en nedkørsel men efterfølgende 90° sving.
Kunne slet ikke holde cyklen nede i fart, da det var ren is jeg bremsede på. Jeg havde 2 muligheder. Forsætte lige ud og håbe jeg ikke ramte noget eller prøve at kaste cyklen rundt nede i bunden. Valgte det sidste og bagdækket folde sig om på siden af flægen, og der kom et lille knæklyd. Heldigvis var det bare en enkelt eger som sprang og jeg kunne køre færdig uden problemer.
 

Bliver overhalet på sidste omgang af 2-3 stykker, kommer bag nogle omgangskører og må herefter opgive at lukke hullet op til dem, de er allerede mere end 100m foran mig da jeg endelig får mulighed for at komme forbi omgangskørerne.
Kort inden mål kommer endnu en kører op bag fra, han vil hurtig forbi og jeg lukker ham uden om med det samme. Jeg har ikke kørt mig helt ud og har lidt ekstra at skyde med op mod mål, så er ikke så bange for at han kommer forbi. Da vi kommer ud på det sidste skovvej op mod mål lukker han helt op, og jeg hænger på. Han var åbenbart ikke så træt som jeg havde håbet, og kæden skulle holdes stram for at være med. Ca. halvvejs op mod mål kigger han bagud og da han ser at jeg stadig er med, giver han heldigvis helt op og sætter sig ned.
Jeg var selv ved at være brugt på det tidspunkt, men det at han gav op, giver mig en masse energi og pludselig gjorde mine ben ikke så ondt mere og jeg kunne køre i mål på en okay 9. plads.

Alt i alt et rigtig sjovt teknisk løb. Og dejligt at slutte et løb med en næsten ren cykel. Der går nok lang tid før det sker igen. Tak til Sorø MTB for et super løb.
 
Efterfølgende har jeg så fundet ud af at jeg havde brækket et ribben og at det nok var derfor det gjorde rigtig ond efter løbet. Ugen efter løbet brækkede det så igen, så nu er der dømt pause. Ingen træning de næste par uger. Godt at der er lang tid til næste løb.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark