Nye indlæg

 

Fenix 3 HR

12-12-2017
Jeg har nu gennem et par md. Gået med Fenix 3 HR og vil her komme med min oplevelse af det.

Kan det hvad det lover?
Det er nemt at finde en masse data over uret på div. web sider, men ikke så mange test som går på brug sammen med MTB. Jeg var specielt int. i puls og om den over hoved kunne måle det, når det hele ryster og hopper. Jeg er personligt ikke til et ur som skal side meget stramt. Men selvom jeg har det så løst, at det kan flytte sig lidt op og ned af armen, måler det fint puls. Og jeg kan ikke se forskel af betydning i forhold til mit bryst bælte som jeg har til min cykelcomputer. Det er på tros af størrelsen ikke så tungt, og føler ikke at det er ubehageligt at køre med, det er der bare.

Skærmstørrelse.
Det er ikke muligt at læse på uret under kørsel i skoven, så jeg bruger det kun til at kigge data efter løbet. Der er en del skærm layout at vælge mellem i uret, og så kan man hente uendelig mange layout på nettet, alt efter hvor meget info man ønsker på et billede. Man kan endda ligge et billede fra mobilen på som baggrund, hvis man ønsker det. Sjovt men ikke så brugbart. Til løb køre jeg stadig med min cykelcomputer, for hurtig at kunne følge med i tiden. Kunne nok godt se tiden på uret også, men på denne her årstid har jeg lange ærmer på og kan derfor ikke se uret.
 

Holdbarhed.
Det er Sapphire udgaven jeg har og det virker ikke til at det er muligt at lave et mærke i glasset, det er stadigt som nyt. Selve kassen vil nok over tid få lidt mærker, er dog stadig fint og heller ikke her kan jeg se noget, selvom jeg går med det til hverdag også.

Batteri.
Jeg kan ikke huske hvad de lover, men med mit forbrug, 2-3 træninger med GPS og ellers puls og bluetooht 24/7, holder det ca. 10 dage. Alt efter hvor lange træninger jeg har. Det er klart GPS delen som bruger batteri.

GPS.
Det fanger signal en del hurtigere end min gl. Garmin 500 cykelcomputer og jeg har aldrig været ude for at den ikke kan fange noget signal.
 

Ekstra.
Hvad har jeg fået med som jeg ikke var klar over jeg manglede. Det er død-smart at uret kan vibrere. Jeg har ofte ikke lyd på min telefon, og nu har jeg også slået vibratoren fra. For jeg mærker det med det samme når der kommer en besked eller opkald, jeg kan på uret hurtig se hvem der ringer eller hvad de skriver. Vækkeur bliver det også brugt til, uden lyd så kæresten ikke bliver forstyrret, men nok vibration til at jeg vågner.
Har altid været dårlig til at gå i seng til fornuftig tid. Nu får jeg data over hvor meget jeg sover og det giver lidt dårlig samvittighed når der kun står 5 timer kontoen. Så er klart blevet bedre til at komme i seng.

Alt i alt et rigtig godt ur som jeg bare bliver mere og mere glad for. Et af de bedste grej-køb jeg har gjort længe.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark