Nye indlæg

 

DGI MTB 6H Møns klint

03-10-2017
 
Havde for lang tid siden meldt mig til DGI MTB 6H på Møns klint. Og havde næsten glemt det igen, og blev da lidt overrasket da det pludselig var nu her på søndag vi skulle kører.
Kiggede lige vejr og det så ikke helt tosset ud, meeen DMI skal man ikke stole på, og vi fik lidt vand i løbet af dagen, det sluttede dog fint.
 

Havde ikke forventninger om at komme på podie med den trænings mængde jeg har haft, men den skulle da have alt hvad den kunne, og det fik den også. 6 timer SOLO var hvad den stod på denne søndag.

INFO: Der findes 3 slags mudder.
1) Vand-mudder: Det gør ikke så meget andet end at du bliver snavset, cyklen har bid nok og ikke det store problem at køre i.
2) Sæbe-mudder: Det er tæt på umuligt at holde balancen i det her meget glatte mudder. Du bestemmer ikke rigtig hvor du kører og er bare glad hvis du kommer forbi uden at ligge dig ned.
3) Klister-mudder: Det er den type som tager alt mod fra en motionsnist, det sætter sig fast alle steder, dine gear vil ikke mere og i særlige voldsomme tilfælde holder dine hjul op med at dreje rundt. Det er vist en 3+ når det sker.

Starten gik og det blev hurtig umuligt at se hvad farve nummeret havde, når der kom en forbi (om det var en solo kører eller en hold kører) Så efter kort tid havde jeg ikke nogen ide om hvor jeg lå placeret. Men havde en fornemmelse af 5.-10. plads, hvilket var okay.
 

Første omgang gik fint og der var næsten kun type 1 mudder. Men på 2-3 omgang blev det hurtig til 3+ og jeg måtte grave mudderet ud med hånden, inden jeg kunne køre videre flere gange på en omgang. Omkring 4-5 omgang kom så det lumske type 2 mudder, og det var nu mere held end teknik at blive oprejst.
 

4½ time nåede jeg at kører (lå her på en 4 plads) inden en stor gren kom ind i mit forhjul på en nedkørsel med omkring 35 km/t. Det gav en del luft under mig, men kun ganske kort, hvorefter det blev afløst af et nedslag i en bunke store grene som ikke havde nogen god stødabsorbering. Heldigvis havde jeg ikke slået mig alvorligt, men jeg følte bestemt heller ikke at jeg var klar til mere. Så kørte roligt tilbage til mål og sluttede dagen efter 5 timer. Slutter på en 9. plads som er okay når jeg nu ikke kørte den sidste time.
Og her 2 dage efter har jeg lidt ondt over det hele, men stadig ikke noget alvorligt.
 

Har sku lidt ondt af dem som har brugt en masse tid på at afvikle dette løb, for hvor var det bare en fed rute, hvis den havde været tør. Det dårlige vejr gjorde det umuligt at køre hele vejen, og vi måtte alle af flere gange og trække cyklen gennem det værste mudder. På en tør rute kunne jeg havde kørt hele vejen rundt og det kunne virkelig være en godt rute med max flow mange steder. Sådan blev det ikke, med der var stadig højt humør hele vejen rundt. Tak for en godt løb, selvom der var lidt vand i sporet.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark