Nye indlæg

 

Duathlon

29-03-2016
Duatlonsporten er ny for mig og jeg havde ikke lige planlagt at det var noget jeg skulle prøve. Men så skrev min ven Peter og spurte om jeg var frisk på en 5/15/5 XTERRA Off-Road Duathlon i Hedeland. Og sådan et tilbud har jeg svært ved at sige nej til.
At mine løbe sko er købt til et DHL løb for 3 år siden og jeg ikke har været ude og løbe siden, beskriver nok min løbe form meget godt. 2 x 5 km kan man altid løbe, så jeg så det ikke som det store problem.

Jeg er meget konkurrence mand, og begyndte selvfølgelig at træne skift hjemme i haven, da det jo var nyt at skulle skifte transport form.

Klar til start uden at have nogen ide om hvor hurtig de ville ligge ud. Havde placeret mig oppe i front af det 200-250 mand store felt. Har altid kunne løbe 5 km på under 20 min, så havde en ide om at jeg ville kun være okay med. Starten gik og jeg måtte hurtig lige kigge bag ud for at være sikker på der ikke var en løve efter os.... De løb jo som om det galt deres liv.

Så efter de første 5 km kom jeg max presset ind til skiftezonen. Nu skulle der køres MTB og jeg var på hjemmebane de næste 15 km. Det var tydeligt at det var landevej tri folk som var foran mig. De kørte godt med når det gik lige ud, men når der kom et par tætte sving gik de helt i stå. Så hvis jeg ellers kunne komme forbi, var der god mulighed for at komme lidt foran inden sidste løbetur.

Havde nok været lidt for frisk på min cykel del og havde ikke meget tilbage da jeg startede ud på de sidste 5 km løb. Så efter 27 lange min. Var jeg i mål som nr. 17

Ret øm, og lidt træt kørte vi hjem igen. Dejlig dag og sjovt at prøve sådan en Duathlon.

I løbet af dagen blev jeg mere øm i mine hofter og knæ. Og ved sengetid kunne jeg slet ikke gå. Lover Molly (min kæreste) at jeg ikke gør sådan noget igen uden at træne først. Hun griner bare og fortæller at jeg sagde nøjagtig det samme efter DHL for 3 år siden. Jeg lære ikke rigtig af mine fejl, og er gang på gang god til at ødelægge min unge krop. Men nu er der gået en uge og jeg er stadig ikke oppe på fuld kraft, så tror jeg må til at løbe bare lidt ved siden af fremover.

Alt i alt en sjov oplevelse, selvom der har været en hel del smerte. Så sikkert noget jeg kommer til at gøre igen.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark