Nye indlæg

 

Styrt.

01-08-2015
Styrter heldigvis ikke så tit, og da slet ikke 100% ukontrollerede. Ofte har man en ide om at det er ved at gå galt, så man kan hoppe af i tide eller ændre retning og derved klar sig igennem.

Har 2 gange ramt noget med min pedal, så jeg uden varsel er blevet kastet af cyklen. Og så denne gang her….

Var på vej på arbejde og kørte på min frem og tilbage 26” MTB. Er heldig at haven en dejlig skov med mange højdemeter som jeg kan vælge at køre i på vej til og fra arb. Det er ofte på vej hjem jeg vælger at køre i skoven da det er op af bakke og god træning. Men tidligt fredag morgen, valgte jeg så at tage den ned af bakke. Det skulle så vise sig at være en meget dum beslutning.

Blev grebet af den gode stemning, solen var lige stået op, jeg var helt alene på sporet. Det ene sving tog det andet, og jeg var hurtig oppe og køre max. Smilede over hele femøren og nød virkelig farten, kontrollen og den kolde morgen luft.
Men så skete det, og helt uden varsel. Havde næsten afsluttede et højresving da forhjulet forsvinder under mig. Og det her er hvad jeg lander på.
 


Bruger lige 5-10 sek. på at mærke hvor det føles forkert, Har ond i hoved, skulder, arm, hånd, ben…. Ja lidt over det hele. Mens jeg stadig ligger på jorden ser jeg min lillefinger er gået af led, har prøvet det før og skynder mig at få den på plads, mens jeg stadig er lidt i chok. (Så gør det ikke så ondt) Mine ribben er ømme men efter 5-10 beslutter jeg mig for at køre videre mod mit arb. Kommer igennem dagen men er glad for at det er fredag og jeg har et par fridage i vente.

Molly har været efter mig nu vi er flyttet og jeg er begyndt at cykle på arb. Kørte uden hjelm de første par uger. Har ikke noget imod at bruge hjelm, men kørte bare uden i starten. Kan nu kun takke hende for at hun bad mig on at køre med cykelhjelm, den hjalp mig meget den morgen.
Tak Molly!!!

Der er nu gået en uge, og jeg er kun blevet mere øm i mine ribben, absolut ingen bedring. Er bange for at der går mange uger endnu, før jeg kan cykle rigtig igen.

Kategori: 03 Diverse

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark