Nye indlæg

 

Slushcup 7 afd.

21-03-2015
Så kom dagen hvor der skulle køres den helt lange, 3 timer på cyklen virkede som en hård omgang og bestemt ikke til min fordel.
 


Lå 2 point fra den samlede 3. plads inden start. Så det var muligt at slutte på podiet plads i den samlede cup. Der var bare det lille problem at der var Rune Wederkinck som lå på 3. pladsen, og han er bare i bedre form end mig for tiden. Og med 3 timer i skoven, er formen en ret vigtig faktor.
 


Jeg havde ikke brugt min fratrækker og kunne derfor satse en hel del til dette sidste løb, ville jo ikke opgive min chance uden kamp. Jeg ville gå all in, og så måtte det briste eller bære. Alle mulige tiltag blev taget. Skiftede til dæk med lavere rullemodstand, rødbedesaft osv. og startede helt oppe i front af startboxen. Alle de ting man gør når man ved at formen halter lidt, og som oftest hjælper det meget lidt.
 


Farten var høj fra start, og allerede på første omgang måtte jeg give slip på den gruppe som Rune også var en del af. Jeg havde kastede op pga. for lav ph i kroppen. (for meget mælkesyre) Og når man ligger så hårdt ud, kan der være lang vej hjem. Lå for mig selv et par omgange og da jeg kom forbi mål 3. gang blev der råbt, at der kun var 30 sek. op til den anden gruppe. Det gav blod på tanden og jeg satte farten lidt op igen. Det var nok ikke det smarteste at gøre, men konkurrence manden i mig tog nok lidt over.

Jeg kørte min chance, men efter 2 timer måtte jeg stoppe. Der var ikke mere at gøre med. Til og med 4. omgang havde jeg god fart i cyklen og havde stadig en lille chance, men på 5. omgang gik jeg helt ned, min form var ikke til mere. Til sidst havde jeg svært ved at holde en motions køre (40+ med rygsæk og sadlen 10 cm for lavt, 95+ kg.) bag mig. Herefter indså jeg at jeg nok hellere måtte køre ud, inden jeg blev til fare for mig selv eller andre.
Havde lagt for hårdt ud, men det var enten eller hvis jeg skulle kæmpe om 3. pladsen. Kan kun sige ”godt kørt Rune, du har fortjent din 3. plads.”
Det er meget mod min vilje at udgå fra et løb, og faktisk kun anden gang det sker. Første gang var jeg syg og så nu. Men når man går helt ned og der er over en time tilbage af løbet, er det nok mere ødelæggende for kroppen at forsætte, end det er god træning. Og efter den hårde start havde jeg godt lidt på fornemmelsen, at jeg ikke ville holde alle 3 timer.
 

Se alle resultater her.

Så det blev en 4. plads i denne omgang til Weensgaard. I hold konkurrencen så det bedre ud. Sponz MTB var stærkt repræsenteret i herreklassen og det blev til en klar sejer.


Tak for en super vinter cup, og tak for hygge Sponz’er, og jeg mener virkelig hygge. Vi har det virkelig sjovt slev om der er stor forskel på hvor meget tid vi bruger på ryggen af en mountainbike. Vi ses til Dustcup.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark