Nye indlæg

 

Slushcup 6 afd.

16-03-2015
Så var det tid til en af de sjove, ”kort teknisk” 60 min. + omgangen færdig. Det er lige noget for mig.

Det var super vejr, og dem som havde været ude og køre på ruten (jeg kom i sidste øjeblik og nåede ikke ud inden start) kunne fortælle om en meget teknisk rute uden lange transport stykker. Så jeg havde en god følelse inden start.

Kom lidt sent over til start, og kunne nok godt have mast mig ind helt oppe i front. Ved bare selv hvor træls det er når der kommer en til sidst og maser sig ind, så man ender med at få en dårlig start fordi der ikke er plads til at cykle. Men med den mængde træning jeg har for tiden, gik jeg pænt om bag ved. Så der var lige et par stykker som jeg skulle forbi efter start. Jeg kom ikke med i den gruppe på 7-8 mand, som kørte bag de 3-4 solo raketter helt oppe i front, som ingen andre kunne følge med.
 


Kørte mit helt eget løb og lå alene meget af tiden, faktisk okay når der var så meget teknisk spor. Efter 2 af 3 omgange kunne jeg se, at jeg hentede ind på gruppen som jeg ikke nåede med i fra start. Og med en halv omgang tilbage begyndte jeg at overhale de første fra gruppen som nu var helt opløst. Fik alle mand fra gruppen, og jeg kom ind på en god 5. plads. Der var langt op til 4. pladsen så jeg var bare glad for at jeg havde nåede at hente alle de andre på den sidste halve omgang.

Når jeg kigger på mine omgangstider kunne jeg nok godt ha kørt lidt hurtigere. Kun 6,3 sek. forskel på min bedste og værste omgang. Og havde jeg ikke trillede de sidste 100 m havde der nok kun været 3-4 sek. forskel. Med en så konstant kørsel, kunne måske godt have presset mig selv lidt mere under vejs, men jeg var ikke blevet nr. 3 eller 4 af den grund. Så alt i alt et godt løb hvor jeg brugt min energi fornuftig.

I mål var der delte meninger om sporet, det var elsket eller hadet. En tung bund og stykker med mange rødder deler MTB’er op i to grupper. Dem som har form og teknik til at holde farten oppe, kommer igennem med halv kraft. Hvor i mod dem som sætter farten ned, nærmest bliver suget fast til bunden, og skal bruge mange kræfter på at holde cyklen i gang. Så har man først tabt farten, er det en ond cirkel at komme ud af.

God dag med super vejr og hyggelig stemning i målområdet.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark