Nye indlæg

 

5 Afd. Slushcup - Herstedhøje

27-02-2015
Herstedhøje… En stor græs knold som kan give syer i de fleste lår.

Det var en våd omgang, efter som det havde regnede hele dagen inden løbet, men heldigvis var løbsvejret med os og vi havde sol hele dagen oppe fra. Nede fra, var det mudder, vand, græs og så endeligt lidt grus.

 
Ruten var igen en tonser. En lang stigning efterfulgt af asfalt nedkørsel, så kom der stejl bakke hvor man skulle løbe op med cyklen, med glat muddernedkørsel. Loop på 3-4 km af vej hvorefter man igen skulle løbe af samme bakke fra den anden side, og igen mudder på nedkørslen. Så en omgang men 2 korte tekniske mudder-nedkørsler og så ellers bare tons.
 


Kunne fra start se, at jeg ikke ville kunne være med i toppen, der var min 5 personer omkring mig til start, som jeg ikke havde en chance imod. Men det kunne ikke ødelægge min lyst til at give den max gas. Det er selvfølgelig sjovt at vinde, men man får altid en lokal kamp med dem som man nu kommer til at køre sammen med efter et par omgange. Og så er det bare dem som skal have baghjul.
 
 
 
Var træt og brugt på sidste omgang, får slet ikke trænet nok. Men den sidste gang op over den store bakke skulle den have alt hvad den kunne. Jeg kom op, havde sat afstand ned til de andre, men så skete det som det ofte sker når jeg presser mig selv for meget. Kastede op 4-5 gange på vej ned mod mål, for meget syre i kroppen. Det kostede lige en placering, men alt i alt er jeg nu god tilfreds men dagen løb.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark