Nye indlæg

 

Min cykel er blevet syg.

15-11-2014
 
 
Min elskede cykel er blevet syg, og desværre er det en alvorlig sygdom den har fået. Faktisk kan det være så slemt at den ikke kan helbredes.... Ikke en sjov tanke. Men der er håb forude hvis den rette doner viser sig.
 
Begyndt at revne lige midt i det hele???
 
Efter en af mine mange cykelvask, har jeg opdaget en revne i min ramme nede ved kranken. Hvornår den er kommet ved jeg ikke, men den sidder et sted hvor der er stor belastning fra kranken.
 
 
Det er første gang at jeg har haft en skade på en ramme, men desværre ikke første gang jeg høre om revner i carbon rammer. Da jeg købte min cykel skrev jeg her på bloggen at jeg håbede den ville holde.... Den tvivl er nu blevet til virkelighed og jeg håber virkelig at specialized tager imod min reklamation, og hjælper mig hurtig. Skal jo bruge min cykel til et par vinter løb og træning. Og med en revne i kranken har man ikke rigtig lyst til at køre på den.
 
Tillæg kommer herunder når den rette doner har kontaktet min cykelkirurg.
 
Alt gik og der er nu igen kommet liv i min cykel. Godt nok en anden farve, men syntes selv at den ser okay ud i grå. 
 
Specialized var søde og flinke og jeg fik rammen byttet uden de store problemer. Det hele blev klarede på under 10 dage. Godt gået Specialized!
 
Døm selv.
 

Kommentarer

 • #1
 • Jonas
  19-02-2015 18:45
  Hej
  Godt og høre at du fik hurtig hjælp med din nye cykel. Jeg står og overvejer og købe et rammekit fra maj 2014 til et nyt projekt, men efter at have læst om din defekt bliver jeg lidt nervøs. Ved du om det er et kendt fænomen. Nu da jeg overvejer og blive anden ejer af en specialized, er jeg sikker på at garantien ikke følger med. Så det ville være lidt træls og stå med en revne så kort tid efter købet.

  Mvh Jonas


 • #2
 • Weensgaard
  20-02-2015 07:56
  Hej Jonas.

  Det er ikke en kendt fejl, og muligvis var det kun i det øverste lag at der var en revne. Den blev ikke større, men jeg er selvfølgelig glad for at den ikke er der mere.

  Der er en del som har fået skifte ramme pga. lak fejl på rammen mellem ramme og forgaffel. Malingen revner lige på kanten.... det er kun en visuelt problem og meget meget lidt man ser det.

  Jeg vil ikke være så bange for at købe en brugt ramme, hvis der vel og mærke ikke er skader fra styrt mm på rammen. Kig på overrøret, gearskifteren kan nemlig godt skade rammen ved styrt, når det drejer hele vejen rundt. Og kig alle steder hvor der sidder lejer i rammen, om der er små revner der. De kommer kun hvis der er en fejl i rammen, og efter som det er en brugt ramme du køber, vil jeg personligt mene at de vil være der nu, hvis der er en fejl.

  Held og lykke med købet.


 • #3
 • E. Glad
  07-03-2015 18:30
  Har desværre lige konstateret nøjagtig samme fejl på min ramme, samme sted, dog lidt længere revne. Øv...... håber på lige så god behandling som du fik.


1 

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark