Nye indlæg

 

DGI mtb cup 5 afd. Kragerup

11-09-2018
Så kom vi igen til Kragerup, et fladt spor med mange sving og 90% single track. Og det er sød musik i mine øre. Når man har teknik til høj fart i sving, er der meget tid at hente her. Har før været heldig, og fået gode placeringer i Kragerup, så havde høje forventninger til mig selv.
 
Billede er lånt fra Jesper Nyby
 

Forventede et vådt spor, så der blev skiftet til vinterdæk bag på fredag aften. Har ikke fået købt vinterdæk som passer til mine nye hjul, Så det blev et 2.1” dæk som var mere eller mindre brugt. Men bedre end mit fast track dæk.

Som altid startede jeg med en omgang for lige at se sporet an, og prøve alle de nye ting som der er lavet. Det er virkelig et sjovt og velholdt spor. Med så meget single track, ville overhalinger altid blive en faktor på første omgang. Heldigvis var sporet lavet så langt, at omgangs kører stort set ikke kom. Men at tidligere startgrupper hentes, kan ikke undgås.

Var klar over at kæden skulle holdes stram og jeg skulle komme ind på sporet som en af de første, efter start loop.
Havde lavet en stor begynder fejl, ved ikke at køre start loop igennem. Så da starten gik, lage jeg ud med 100% og lå i front. Så med 40-45 km/t kører jeg ind i et sving, og forventer at jeg kan holde farten rundt. Det er så på ingen måde muligt, og kigger lige ind i en masse store stolper til en fold. Med en fod ude og voldsom opbremsning slipper jeg lige forbi helt op af den ene stolpe. Så tæt på at mit løb var sluttet der.
 
Billede er lånt fra Jesper Nyby, Som var så flink at fange os ude på sporet.
 

Flere havde åbenbart samme problem, eller også lå jeg så meget i vejen at de ikke kunne komme forbi mig? Ligger i hvert fald stadig i front ud på det åbne græs stykke, inden skoven og det smalle spor. Jacob Nielsen kommer forbi inden skoven. Umuligt at følge den mand på et åbent stykke. Men det passer mig fint, da jeg ved at han er en hurtig mand, og at han ikke vil sænke mig i de mange sving. Vi får hurtig et hul og vi skiftes til at tage en omgang i front. Som altid god sammenarbejde.
På sidste omgang ligger Jacob i front, og hvis jeg skal vinde over ham bliver jeg nød til at få hul inden det åbne stykke op til mål. Så halvejs ude på omgangen tager jeg chancen og kører forbi på en dobbelt spor.
Giver alt hvad jeg har, og kører 100% i de mange sving. Efter 500m ligger han stadig med, og jeg begynder at tvivle på om jeg kan trække fra. Men på de næste 500m lykkes det og komme ind som nr 1 med 25 sek. Tak for kampen Jacob.

Havde ikke en eneste udskridning ude af kontrol, er ved at være rigtig gode venner med min nye cykel og ikke mindst mine nye brede fælge. Som gav mig greb og fart i de mange sving. Elsker mit nye cykel setup.
 


Havde godt selvskab på podiet, mellem Jacob og Philip. Glæder mig til flere dueller med jer.

Super løbs setup, og var meget overrasket over hvor lidt mudder der var i sporet. Stod med en næsten ren cykel efter løbet. Kunne godt havde kørt på sommerdæk, selvom der var heldags-regn fredag. Tak for endnu et godt løb i Kragerup.
 
#mtbweensgaard

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark