Nye indlæg

 

DGI cup 3. afd i Hedeland

07-06-2018
Var ikke med sidste år i Hedeland, så havde set frem til igen at give den gas på et spor som før har ligget godt til mig. At opkørslen lige ved siden af skibakken ikke var med i denne udgave var jeg kun glad for. Den ligger bare ikke godt til mig og jeg taber altid tid på den.

Vi havde stadig en lang opkørsel, men med en stigning som passer mig meget bedre, og så var der alt det tekniske spor, som var langt og med begrænset mulighed for at overhale. Der blev snakket en del om mulighederne for at overhale inden start, og jeg kunne da også godt selv se at det vil blive en vigtig faktor for om man kom med i en førergruppe eller ej. Det er en motions cup, og så må man bare sige pyt, hvis man kommer til at ligge lidt bag en anden. Personligt oplevede jeg ikke de store problemer, og der blev fundet muligheder for at komme forbi, inden for et par 100m hver gang.
 


Starten gik og der blev ikke kørt særligt hurtig, halvvejs ude på start loopet, valgte jeg at tage føringen, for at være sikker på at ligge i front når vi kom ind på det smalle spor. Det lykkes ikke helt, da der sjovt nok var 10-15 andre som havde samme plan. Var heldig i de sidste sving og kom ind som nr. 2 på det smalle spor. Det lykkes mig at komme i front og jeg havde kun en mand med, fra Team Hareskov, da vi kom ud til den lange bakke. Han var bedre end mig på bakken og der kom afstand mellem os hver gang vi nåede der ud. Men på de smalle spor kunne jeg uden at oversatse lukke hullet og komme lidt oven på igen, inden jeg skulle til at lukke hullet på næste omgang, efter den lange bakke.

Mulighed for at vinde løbet så ikke så gode ud, da jeg var bagud på alle omgange, når vi kom over mål. Så måtte grave dybt på sidste omgang, for ikke at få for stort hul lige inden mål. Det lykkes og da vi kom ud på gruset ca. 200m før mål, lå jeg lige i hans baghjul. Lukkede 100% op fra start og det kom lidt bag på Team Hareskov-manden, som troede vi skulle køre en omgang mere. Så det blev en lidt nem kamp om de sidste 200m.
 


Dejligt endelige at ligge med helt fremme i denne cup. Og rart at jeg ved min trænings mængde ligger på et sted hvor der er plads til mere, glæder mig til mere race!

Tak for godt opmærket rute, og en ung mand som i den grad lage energi i anvisningerne omkring broen. Alt i alt et rigtig godt løb.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark