Nye indlæg

 

H12

16-05-2018
H12 er et hyggeløb hvor der er tid til at snakke med alle de gl. drenge som jeg har lært at kende igennem MTB. Så det har høj prioritering hos mig.

 

Køre ikke med for at vinde, det er jeg bare slet ikke hurtig nok til. Men når det er sagt, så gør jeg alt for at få gode tider og bruger også løbet til at måle min form. Havde inden løbet et personligt mål om at komme i top 10 som herre hold og så blive hurtigste Kalundborg rytter.

 

Det lykkes med nød og næppe. Vi startede dog ikke så godt, var helt nede og vende på en 23. plads, men kom stille og roligt op gennem rækkerne og havde et rigtig sjov race med et andet Kalundborg hold. Efter 6½ time lå vi nr. 10 og den holdte vi til mål.

 

Det startede med tæt løb om at få den hurtigste omgang i klubben. Og selvom jeg var ved at kaste op af træthed når jeg kom over mål, blev der traditions tro spillet højt spil nede i lejeren. Fra alle sider kunne man høre ting som ”det var bare en opvarmnings omgang”, ”Kørte og kiggede på den flotte natur”. Sjovt spil, og klart en del af H12

 

Er selv rigtig godt tilfreds med mine tider. 3. hurtigste tid på 13. omgang (min 3. omgang) er ikke helt tosset Kunne holde en stabil omgangstid hele dagen og min form er okay taget i betrækning at jeg ”kun” har træner 80km pr. uge. I 2018

Første omgang blev klaret på 31:13, herefter 31:09 – 30:35 – 31:22 – 31:29 og på sidste omgang havde jeg en punktering så det blev til 34:14.

 

Ruten var en del mere vej end jeg husker det fra tidligere år. Men alt i alt virkede det rigtig godt, og det var muligt at overhale stort set hele vejen rundt. Og oplevede ikke nogen dårlig tone når jeg skulle forbi nogen. Tak for det alle mand.

 

Der var som altid mange test cykler på pladsen og havde håbet på jeg kunne prøve en CANYON LUX CF 9.0 PRO RACE (Deres hurtige XC model) desværre havde de ikke denne model med, så det blev min egen cykel hele dagen. Skiftede dog lige over til Amaton hjul en enkel omgang. Ikke at jeg havde forventet en meget hurtigere tid, da jeg allerede kører på carbon hjul i den lette klasse. Men ville godt prøve en lidt bredere fælg. Det var samme lethed når de skulle op i fart, som med mine gl. hjul. De virkede mere stive og der var en meget kontant følelse af kontrol. Der hvor der var stor forskel, var i sving. Der var meget bedre greb og jeg kunne presse dem lidt mere, uden at jeg var bange for at de skulle slippe. Klart noget jeg ville overveje, da jeg altid leder efter mere fart og sikkerhed i sving. Tak for lån.

 

Der var en masse fotografer med, og der er taget mange rigtig gode billeder. Har været dem alle igennem et par gange, og må bare konstatere at jeg har været så hurtig i år, at jeg er fløjet forbi alle fotografer i så høj fart, at billederne af mig, ikke har kunne bruges. Det tager jeg som et tegn på god form.

 

Alt i alt en rigtig god dag. Høj sol, og som altid et super godt planlagt løb hvor der bare er styr på det hele.

Alt spiller til H12. Tak for en god dag.

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
    Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark