Nye indlæg

 

FitnessDK 2018

09-04-2018
Så blev det tid til den årlige fitness DK i Slagelse. Og for første gang var jeg tilmeldt 4 omgange. Har ellers altid overbevist mig selv om at jeg ikke er i form til 4 runder på den tid af året og jeg har det sjovere på 3 omgange med fuld skrald, end 4 hvor jeg køre halv kraft for at holde hjem.

 

Men i år skulle det være, og den fik et par ekstra træning tur i uger op til. Desværre var jeg lidt uheldig 5 dage inden løbet, og kørte mine flats-pedaler med spike ind bag i min fod. Det gav en flænge som blev syet med et par sting lige bag på foden i kanten af mine cykelsko. Det gav en god fordeling mellem smerte i lår og fod under løbet, så det havde da sin fordele.

 

Starten går og jeg har inden planer om at ligge med i front, kommer med i en gruppe (top 10-20 stykker) og farten er høj, nok også for høj. Efter næsten en omgang slipper jeg den for at passe lidt på mig selv, men det var nok lidt for sent, og kramperne begynder allerede på 2. omgang. Ikke noget godt tegn. Og jeg tager den lidt med ro for at komme oven på igen. At min ene pedal så heller ikke virker, gør ikke lysten større. Min fod sidder slet ikke fast og jeg falder ud 20-30 gange på hver omgang.

 

Sporet startede god, det var lidt vådt men faktisk okay at kører på, på 2. og 3. omgang blev det umuligt at kører hele vejen rundt, og mange bakker skulle løbes pga. tung og dyb mudder. Det at løbe var ikke rigtig godt med min skadet fod og når jeg kørte kunne jeg ikke holde min fod i pedalen… Undskyldninger kunne jeg finde nok af da jeg kørte i mål efter 3 omgange. Men pedalen var helt tosset nu, og kunne slet ikke holde fast, så jeg udgik, meget imod min holdning. Starter jeg et løb, gennemføre jeg også… bare ikke denne gang desværre.

Jeg havde jo også lovet sygeplesken der syet mig, at jeg ville holde mig i ro de første 10 dage. Så hun fik lige en lille tanke, da jeg gik over og fik vasket mit sår efter 3½ time i en våd og varm cykelsko. Nu havde jeg da sparet foden for 1 time og 20min yderligere. 
 


Som altid super setup fra Slagelse MTB, til dette løb. Sporet er sjovt og meget afvekslende. Perfekt opmærket og selvfølgelig en masse dejlig kage og varm suppe efter løbet. Det blev en ren Watt træning, da det stort set var umuligt at få en pause uden at gå i stå på det tunge underlag. Og nok også derfor at mange havde problemer med krampe under vejs.

 

Til alle dem der syntes det det var forfærdeligt føre, kan jeg trøste med at sige det kan blive meget værre. Det ved alle dem som kørte 6 timers på Møn 2017 se her. Jeg kommer helt sikkert igen i 2019. Tak for et godt løb Slagelse, selvom det var lidt tungt at kører i.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark