Nye indlæg

 

Odlo-Deuter provins MTB

16-10-2017
Alle de dejlige billeder er lånt af Bjarne Kubel og alle hans billeder kan ses HER på Kubel-Foto.
 
 
Så blev det igen tid til den årlige tur til Holbæk og deres lille bakke som man kender rigtig godt efter dette løb, hele 5 (5½) gange pr. omgang var vi forbi toppen.
Der var fint besøg i form af 4-5 top kører fra den danske cykelsport. Og det gav en helt naturlig respekt for, at jeg ikke skulle følge med i front når starten gik. Kunne måske godt være med på første stigning, men så ville jeg også være savet midt over og ude af stand til at køre de sidste 4 omgange i fornuftig tempo.
 

Sporet var lidt vådt og jeg skulle virkelig tage den med ro på 2. nedkørsel, hvis ikke jeg vil ende ude i en masse krat. Der har helt sikkert været et par stykker ude og kigge på botanikken der.
 

Starten gik og fornuftig nok lod jeg 8-10 mand være foran mig op mod første opkørsel på bakken. Da jeg rundede toppen første gang var de førende 2-300m foran og allerede nede igen. Bestemt ikke et tempo for mig.
 


Lå godt med i en lille 4-5 mands gruppe og havde en okay følelse i mine lår. I løbet af første omgang var der dog et par stykker som trak fra, og selvom jeg havde lidt at give af, blev jeg i mit eget tempo. Og efter et par omgange blev de da også trætte og jeg kunne køre uden om dem igen. Kørte en fornuftig løb og havde kun 14 sek. I forskel på mine omgangstider. Der var langt op til fronten og havde en idé om en 5-6-7 plads eller sådan noget i H40.
 

Da min familie skulle bruge bilen valgte jeg at køre hjem mens børneløbet var i gang, det var ellers sjovt at se de helt små kæmpe sig afsted på de små 16” hjul. Først da jeg er kommet hjem kigger jeg på tiderne, og ser at jeg er blevet nr. 3 i H40. Beklager og undskylder min manglende deltagelse på podiet. Det skal ikke ske igen. Havde slet ikke troen på en podie plads, og kiggede derfor slet ikke tider inden jeg kørte.
 
Beklager min manglende deltagelse på podiet :-(

Har altid sagt at jeg ikke kan kører på bakker, men det må jeg nok hellere holde op med nu. Hvis jeg kan kører en 3. plads hjem til dette løb, som kun er bakker. Tak til Holbæk for en godt løb med god musik på toppen og dejlig kage i bunden.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark