Nye indlæg

 

DGI 6 afd. - finale

08-10-2017
Så blev det tid til sidste afdeling i DGI cuppen 2017.
Sorø lage spor til i Bromme skov og det betyder mange rødder. Der er kommet en del vand lørdag så selvom det var tørvejr, var sporet vådt og glat.
 


Klart noget at hente for dem som virkelig kender sporet godt. Når det er lidt vådt, kan man rigtig hurtig komme ud af kontrol og tabe fart på de mange glatte rødder.
Starten gik og jeg følte mig godt med og der blev ikke kørt volsomt stærkt. Var 2'er da vi kom ind på sporet, og efter en halv omgang måtte jeg konstatere at jeg ikke kunne køre hurtig nok på det tekninske, som ellers er min stærke side.
Mit styrt fra sidste søndag til DGI 6H på Møns klint sad stadig i mig. Ikke at jeg var bange men det gør stadig ondt i min skulder, arm og fod. Troede ikke at jeg ville være langsom pga. det, men jeg har nok ubevist holdt lidt igen. Måtte slippe Jacob og Morten og lå nu alene på 3. pladsen efter 10 min. Der ville være lang vej hjem helt alene.
 
Det lille hop blev kun kørt for pga. fotografen. Det var ikke hurtigere end at kører uden om.

Heldigvis kom min klub kammerat Philip op til mig på 2 omgang og jeg kunne lige få en omgang på hjul af ham. Det var nok til at jeg kunne lidt oven på igen, og herefter delte vi føringerne.
 

Hvis jeg skulle have håb om en samlede 2. plads i cuppen havde jeg brug for 3. pladsen og fra tidligere løb ved jeg at Philip ikke er en jeg bare sådan lige slipper af med i mit baghjul. Havde selvfølgelig min egen lille plan for hvordan, og hvor jeg skulle komme afsted.
At gøre det i løbet af sidste omgang ville være svært og der ville være en risiko for at jeg kom til at ligge i kø og så bare blive hentet igen. Så planen var at give den et skud på de sidste 200m skovvej.

Der var et højresving lige før mål med godt bid og jeg havde håbet at jeg måske kunne få lidt mere fart med rundt og det så ville blive min afsæt til at lave et lille hul. Så gik rundt i næsthøjeste gear og lage alt hvad jeg havde i pedalerne. Der er ikke tid til at kigge bagud, men har et lille håb om at jeg har fået et lille hul. Giver den det sidste gear jeg har,og der kommer en meget kontant lyd fra min skifter, da der sjovt nok er max belastning på. Allerede nu brænder det i mine lår, og desværre høre jeg samme lyd fra Philips skifter lige til højre for mig. Kan ikke se ham men ved at han er mindre en en cykel længde fra mig. Det blev 110% hele vejen til mål og jeg er heldig at slå ham med mindre end en cykel længde. Vi får samme tid helt ned til 100-del sek. så det var tæt. Tak for kampen Philip.
 
Sjovt vi får samme tid når jeg på billede er "SÅ" langt foran... har du kastede din chip for at få samme tid Philip ;o)

Bliver nummer 3 på dagen og bliver også 3'er i cuppen med 9 point. Jacob som bliver 2 i cuppen har også 9 point men han blev 1'er på dagen og vinder dermed over mig. Vil selvfølgelig godt havde taget 2. pladsen, men Jacob er bedre end mig og jeg har ikke noget imod at tabe til ham.
 

Tak for en god og sjov cup, DGI og alle kubberne. Syntes det er så fedt at vi nu har fået en sommer cup på vestsjælland hvor der bliver kørt stærkt. Vi ses til vintercuppen. Klar til mere race.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark