Nye indlæg

 

DGI CUP Næstved

19-07-2017
Havde set frem til løbet i Næstved da det er en rigtig sjov skov at kører i. Og det levede fuldt ud op til mine forventninger, selvom alle de sjove/vilde dele er taget ud til et DGI løb.
I beskrivelsen af ruten stod der at starten ville være op af bakke, og nok høre til blandt det man ville kalde en hård start.
 
Nåede lige at prøven den en enkel gang inden start, og jeg er ikke vild med de bakker, når de er så lange.
Der var meget løst grus og specielt lige i starten. Så jeg stillede mig bevist helt ude i kanten hvor der var lidt græs som kunne give lidt bid.

Starten gik og jeg havde ikke forventning om at jeg ville kunne være med på starten og regne derfor med at jeg skulle jagte de andre på første omgang, for at komme op igen. Heldigvis hang jeg på Morten og på toppen havde vi til min store overraskelse fået et pænt hul ned til de andre. Efter 2 omgange kunne jeg godt mærke at jeg nok ville få svært ved at holde hjul på Morten, hvis ikke hans tempo snart faldt lidt… og det gør det sjældent hos ham. Desværre fik han en defekt og jeg lå så alene hele vejen frem til mål.

Så det blev til en sikker første plads, men aldrig rigtig fedt at vinde, når jeg ved at det er pga. defekt hos modstanderne. Men igen, så er det jo en del af det at køre MTB løb og næste gang er det måske mig som udgår. Rigtig godt tilfreds med min 3. plads sidst afd. og nu en 1. plads. Så ligger godt med i den samlede stilling. Glæder mig til at se hvad det kan blive til i den samlede cup.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark