Nye indlæg

 

H12 2017

08-05-2017
Mit første H12 som kalundborg rytter. Og det blev det ikke mindre hyggeligt af. Hele 11 hold og 4 solo kører var med. Som altid møder jeg en masse hyggelige MTB-venner og med det vejr kan det ikke blive meget bedre.

Syntes selv at jeg er ved at være godt med hvad angår min cykelform. Har kun kørt 220 km hver md. de sidste 5 md. Og det har været nok til at jeg kan give lidt gas, uden dog at være hvor jeg før har været. Mangler stadig lige det sidste gear og har svært ved at køre rigtig gode tider over en hel dag, som er det der skal til når man køre H12.
 


Inden start havde H12 været så vendelige at skrive om 2 af dem jeg skulle køre på hold med. De har kørt volsomt stærkt år tilbage. Og hvis i har læst det, ved i at den ene har en del VM på sit CV. Blev selv lidt presset over at være en del af dette hold, og var klar over at jeg skulle holde kæden stram for ikke at falde helt ved siden af. Selvom jeg ikke har holdt lige så mange fødslesdage som dem.Jeg fik lov til at køre første tur og da vi kun var 3 mand de første timer, havde vi bestemt at køre dobbelt ture hver gang, ellers ville vores pauser blive for korte. Vi startede godt og lå tæt på en top 10 de første timer. Det var rart da vores 4. mand kom, da vi var ved at være lidt trætte i vores små ben. Michael kører altid rigtig stærkt og jeg havde håbede på at det kunne give os en top 10 placering hvis vi var lidt heldige. Det var vi desværre ikke, og et styrt kostede os 15 min.
Jeg er ikke til H12 for at vinde, (det er jeg/vi slet ikke hurtige nok til) men vil selvfølgelig godt have en god placering når der køres race. Har stor respekt for Michael som var den udeldige der var nede og ligge. Har kørte virkelige gode tider, selvom han var noget mærket af en tur ud over styret. Vi slutter dagen på en 15. plads som også er rigtig godt.
 

Havde en hyggelig dag i KCC teltet, der blev fortalt røverhistorie og alt var som det skal være til H12. Havde virkelig en hyggelig dag og der er ikke den store forskel på om man er motion kriger eller tidligere PRO-MTB'er. Det gør bare at der er en masse fif at hente når man venter på sin næste tur. Tak til alle fra KCC for en rigtig hyggelig dag.

Som alle de andre år er hele det setup som H12 stabler på benene i topklasse og kan ikke gøre meget bedre. Ruten var med rigtig godt flow og med gode muligheder for at komme forbi her og der. Kommer helt sikkert igen i 2018. Og det bliver sikkert som holdkører igen, da H12 er for hyggeligt til at køre solo. Som altid siger H12 tak for denne gang med en hel tunnel af hjælper, som det kræver for at levere løb på det her plan. (og der er en del flere en der ses på det her billede) Tak alle mand for et godt løb.
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark