Nye indlæg

 

Gang i træningen igen

10-04-2017
Har ligget lidt stille på cykelfronten, og hverken trænet eller kørt løb.
Det skal der laves om på nu jeg er blevet H40 kører i 2017 og der skal køres løb igen.
 
Helt ude af form kommer jeg aldrig, og jeg er heldig altid at have en grundform som ligger ret højt. Forventer at jeg er klar igen til maj. Der skal køres H12 i starten af maj og det er et godt sted at måle sig med alle de andre MTB'er. Så må vi se hvordan det ser ud til den tid.
 
Skal helst have noget at kører efter, og der er lang tid til maj. Så har været inde på min Garmin og finde lidt lokale segmenter som jeg skal være nr. 1 i inden 1. april. Ialt 6 Stk. Lavlandsvej er 100% sprint på vej op af en lang bakke. Kyst skover op vest:er sprint op af bakke med en enkel lille teknisk detalje. Disse 2 er ren power og har ikke så meget med MTB at gøre, udover at det selvfølgelig er meget rart at have lidt styrke når der skal køres stærkt. De sidste 4 er tekniske og af en længde som kræver lidt form. Kan ikke bruge det at ligge nr. 1 til noget, men kan bare godt li' at have mål.
 
Så hvis der er Kalundborg-MTB'er som læser dette, skal i bare se at komme ud og prøve at sætte en bedre tid, så det kan blive rigtig svært for mig.
 
"Lavlandsvej" klarede jeg 2 Jan. Så må vi se om den holder til 1. april
"Kyst skover op vest" havde jeg fra i sommers, men den skal nok lige gøres lidt bedre en dag hvor vejret er til det.
 
De sidste skal der bare arbejdes på, så skal de nok også komme i hus.... håber jeg??
 
 
Vender tilbage til denne her med en status og bevis når vi kommer til 1. april.
 
Midvejs status.
 
Har ikke rigtig haft gode forhold i skoven til rigtige hurtige tider, men det går den rigtige vej. Og så skal jeg lige ud og blive 1'er igen på en af dem... Takker for at der er en(Per) som udfordre mig...
 
 

Endelig resultat

 
Er kommet lidt bag ud med at afslutte det her inden 1. April. Og som alle andre cykelryttere har jeg undskyldningerne klar.
Det har ikke været tørt nok til at sætte hurtige tider, og da det blev tørt, blev jeg syg.

Men med 9 dage forsinkelse fik jeg de sidste på plads. Dog med undtagelse af en enkel 3. plads. Min GPS vil bare ikke ramme dette segment og så er det lidt svært at slå den.
 

Om jeg er kommet i form siger det her ikke meget om, men jeg er tilbage rent teknisk. Kan mærke at jeg har en rigtig god fornemmelse af cyklen og ved hvornår jeg ikke skal presse den mere i div. Sving.

Har ikke helt min gamle form når vi kommer på den anden side af 1 time. Her mangler jeg stadig km på cyklen. Får ikke mange træningspas over 2 timer. Første CUP starter her i påsken, og så finder jeg for alvor ud af hvor jeg ligger. Håber den er god nok til en top 5…. Vi får se efter den 17/4???

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark