Nye indlæg

 

Første podie plads som far

10-04-2016
Fitnessdk MTB løb er en klassiker inden for motionsløb, og selvfølgelig skulle jeg køre den igen i år.  Jeg er langt fra min tidligere form, så havde meget fornuftig valgt kun at køre 38km.

Jeg kan til tider godt være lidt træt af at jeg ikke har samme form som tidligere, men det er et bevidst valg jeg tager i min hverdag, hvor jeg dropper træning og bruger tiden sammen med min datter. Jeg er helt klar over at jeg ikke kan presse min krop på samme måde mere, men når jeg står til løbs start, sker der bare et eller andet som jeg ikke selv har kontrol over. Min krop vil bare køre stærkt, og det går ofte galt. Køre fuld skral og går så død inden løbet er slut.
 

Placeret mig også lidt nede i feltet ved start. Og min plan var at køre med i top 20 og så se under vejs om jeg havde ben til mere. Men på mystisk vis lå jeg i front efter 1 km…. Virkelig flot ;-)

Når først jeg ligger side om side med alle de andre, kan mine ben bare ikke holde sig i ro. Efter start loop opdager jeg at der er kommet et lille hul ned til de andre, og er heldigvis klog nok til at slappe lidt af så jeg ikke skulle køre alle 38 km alene.

Det blev en 3 mands gruppe, og vi havde et godt samarbejde hele vejen rundt. 5 km inden mål havde jeg ikke rigtig mere at skyde med og måtte lade de andre køre. De sidste km blev kørt med nedsat fart og med en konstant frygt for at nr. 4 skulle komme op. Det skete heldigvis ikke og jeg kom ind som nr. 3
 

Tror ikke jeg havde fået en bedre placering ved at slappe lidt mere af i starten, de to andre var bare i bedre form. Havde en hyggelig dag, og igen igen havde Slagelse MTB lavet et fantastisk løb. Kommer helt sikkert igen til næste år, og så må vi se hvad formen siger til den tid.  

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Jakob Weensgaard - En MTB kører | 4400 Kalundborg - Danmark