Nye indlæg

Slushcup 4 afd. Lang tons.

20-02-2015
4 afd. Af slushcup skulle køres og det kunne leve op til navnet ”slushcup” for der lå 1-2 cm våd sne i hele skoven. Det var en ”lang tons” så der ville være meget kørsel på grus/skovvej. Tons er lig med at ligge på hjul, og med det vejr vi havde, ville vi komme til at ligne en cyklende mudderpøl efter få km.

Bestemt ikke til min fordel at kører tons, men kunne måske vinde lidt på det dårlige føre.
Kom godt med fra start og syntes faktisk at der blev køre meget roligt i starten. Men da vi kom ind på sporet var der 4-5 personer som fik et hul, og jeg havde ikke mulighed for at køre med hvis jeg skulle holde hele vejen hjem. Lå sammen med en lille gruppe H40, kunne lave hul ned til dem hver gang vi kom ind i skoven, men det var helt sikkert, at de hentede mig igen når vi kom ud på de mange vej stykker som der var.
Ved ikke hvad H40 har i deres ben, men det kan altid køre voldsomt stærkt på de lige stykker.

Kørte en meget fornuftigt løb og kunne holde farten fra start til slut, og endda med en lidt hurtigere sidste omgang. Havde kørt mig selv totalt ud op mod mål, for at holde min placering. Og der gik lige lidt inden jeg fandt ud af at jeg var kommet ind som nr. 3 i Herre. Klart min bedste placering til dato. Og senere fandt jeg ud af at Sponz MTB var på 1.-2.-3. pladsen i herre. Så en super god dag for Sponz.

Ligger godt med i cuppen, men desværre uden for en podie plads. Må nøjes med at glæde mig over at vi er mange Sponz-kører i top 10. Så vi vinder helt sikkert hold konkurrencen i herre klassen.

Super dag ude i den våde skov, selvom det var lidt koldt til sidst.

Næste afd. Er på Herested Høje…. Håber på tørvejr så det ikke ender som i 2010 Se her